Friday, May 25, 2012

ESOK NAK NAIK AEROPLANE...YAHOOO!!

1st time nak naik KLM...
Macam jakun x pernah naik kapal terbang gayanye muahaha..Lama gak la x naik. last time bulan 11 tahun lepas. Aku anak beranak & mama nak gi jalan2 & shopping spree kat Jakarta-Bandung 4 hari 3 malam. Dalam seronok2 tu, pening gak buat checklist barang2 yang nak dibawa pergi. Kalo harapkan babahnye memang x ambik pot la :-)) Yang dia tau tugasnye dukung hana & load dalam & unload keluar kereta. Yang maknye pening nak pikir dari pakain sampai la ubat2 yang nak distandby kot2 anak x sihat berubah cuaca ni kan. X pe x pe...nanti babah jaga anak2 ye time ibu & mama nak shopping muahaha.

List untuk yang pesan2 barang & souvinier utk org2 kat opis ni pun kena siapkan. Nanti ada je yang terlupa. X la banyak pun nak belikan. Maklum la bawa ongkos pun bukan banyak sangat. Dah tu angkut anak beranak pun dah berapa kosnya. X pe first time pergi ni kita ikut agen. Esok2 dah pandai, bleh gi sendiri kan.

Ni satu lagi yang risau ni. Flight ke Jakarta dalam 2 jam. Camne plak la gaya anakanda aku 2 org tu. Yang adiknya maybe baik sikit la kot @ jadi penakut hihihi. Yang abang hmmmm camne la nak dok diam 2 jam. Sedangkan 10 minit pun x bleh dok diam. Flight petang, harap2 la dia org 2 orang tido time tu.

1 comment:

  1. Selamat bercuti....selamat kembali...KLM best jer..

    ReplyDelete