Tuesday, September 18, 2012

BIRTHDAY BABAH KE 32

Rewind balik time bulan pose. Maklumla rajin sangat nak update blog. Orang dah masuk bulan Haji, awak dok citer bulan pose lagi.

Puas la dok nego2 dengan Hadi pasal nak pilih kek. Sudahnye ini kek yang dibeli..Kira ok la dari dia nak beli kek Angry Bird @ Kek orang main bola kat padang tu hihihi

Posing dulu dengan kek. Tengok Hana tu, suka sangat buat muka camtu bila ambik gambar

Potong kek..ni birthday sape ni..Hadi plak yang lebih

No comments:

Post a Comment

Post a Comment