Monday, October 15, 2012

CIK DIBAB @ 17 BULAN

12/5/2012..Cik Dibab dah 17 bulan. Sekarang ni kuat sangat mengamuk. X dapat je apa yang dia nak @ orang tegur @ marah dia, mula la dia ngamuk baling barang & then guling2 kat lantai. Menangis berjurai2 air mata. dah macam cerita hindustan. Kekadang tu ibu dah tak larat nak layan. Biarkan aje. Sudahnye nanti Cik Dibab datang sendiri kat ibu mintak dipujuk. Macam2 perangai anak2 ni kan


Sekarang dah laju je naik tangga..Boleh gugur jantung ibu & babah bila tetiba tengok Cik Dibab dah naik nak sampai ke atas.


Bila dihadang camni, marah pulak dia. Nasib baik tak pandai lagi nak merangkak bawah meja tu. kalau x, lepas la naik tangga.


Tak padan dengan perempuan, abis dipanjat meja la kerusi la. Siap menari2 melompat2. Tak Tau takut


Kalau masuk shopping complex & nampak mainan yang bergerak2 lepas masuk RM1 @ 50sen tu mula la menonong je jalan terus nak naik. kalau x bagi mula la ngamuk


Nak ambik gambar pun dah payah sekarang ni, belum sempat nak click dia dah sibuk mintak nak tengok gambar dia kat dalam kamera. Cerdik budak2 sekarang ni.

No comments:

Post a Comment

Post a Comment